Skip to main content

Facem parte din Chapter 4 CEE/SEE, o rețea regională de agenții de comunicare ce își propune să construiască încredere și să creeze impact relevant pentru noi și pentru clienții noștri. Croim strategii de comunicare după chipul și asemănarea acestora și le implementăm cu succes pentru că facem echipă bună cu ei. Suntem pasionați și optimiști, ne place să facem totul ca la carte.

În câteva cuvinte:

  • Birou local în București, sediu central la Viena
  • 10 parteneri de rețea în toată regiunea CEE (+ DACH & acoperire globală prin BCW)
  • Echipă locală cu senioritate, 80+ consultanți în regiune
  • Peste 100 de clienți din cele mai variate industrii (IT & Telecom, Construcții & Real Estate, Industrii manufacturiere, Servicii profesionale, Transporturi, FMCG, Organizații Non-guvernamentale etc.)
  • Relații Publice (Relații cu Presa, Social Media & Influencer Relations, Creare de conținut, Comunicare de criză etc.), Consultanță de comunicare și marketing, Training-uri și cursuri
  • Expertiză locală extinsă și competențe excelente de coordonare a proiectelor multinaționale (regionale și/sau globale)
  • Experiență în dezvoltarea de proiecte de comunicare multi-channel și multidisciplinare

Echipa noastră

Chapter 4 Communications România are două divizii specializate: una dedicată serviciilor Corporate & B2B, și una dedicată proiectelor de comunicare pentru produse și servicii (de brand). Fiecare dintre acestea este condusă de un Senior Manager cu experiență de peste 15 ani în relații publice și de 8-10 ani în agenția noastră, iar echipele, pluridisciplinare, sunt formate din specialiști în comunicare, dar și specialiști în social media și în relații cu presa. Alături de noi sunt și consultanți și parteneri din arii conexe (creație grafică și audio-video, producție publicitară, evenimente).

Birourile din CEE

CHAPTER 4 AUSTRIA
CHAPTER 4 AUSTRIA
CHAPTER 4 HUNGARY
CHAPTER 4 HUNGARY
CHAPTER 4 ROMANIA
CHAPTER 4 ROMANIA

CHAPTER 4 SERBIA
CHAPTER 4 SERBIA
CHAPTER 4 CROATIA
CHAPTER 4 CROATIA
CHAPTER 4 BIH
CHAPTER 4 BIH
CHAPTER 4 BULGARIA
CHAPTER 4 BULGARIA
CHAPTER 4 NORTH MACEDONIA
CHAPTER 4 NORTH MACEDONIA
CHAPTER 4 KOSOVO
CHAPTER 4 KOSOVO
CHAPTER 4 SLOVAKIA
CHAPTER 4 SLOVAKIA
Contactează-ne